+40 0730360781

Transport terestru intern si international


      Transport rutier - Firma Pro Solution Forwarding va propune o serie de camioane si trailere pentru transport de marfa de oriunde din tara catre strainatate. Dispunem de rute prestabilite care va pot ajuta sa va extindeti businessul acolo unde aveti nevoie!. Doar cu noi aveti un raport corect calitate-pret si beneficiati de solutii personalizate, marfa asigurata si timpi de livrare rezonabili. Astfel oricare ar fi importul sau exportul pe care doriti sa il realizati, noi va stam la dispozitie cu logistica necesara.

Transport maritim


      Transport maritim - Firma Pro Solution Forwarding va pune la dispozitie servicii de transport maritim containerizat catre orice destinatie pentru import si export in variantele door to door, port to port precum si in variantele combinate.Depinzand de natura si dimensiunile marfii. In functie de tipul, greutatea si dimensiunile marfii va oferim consultanta in vederea alegerii echipamentului optim pentru transport.

      Realizam livrari si preluari de marfuri catre si din orice port din lume. Serviciul de transport maritim exista pe baza unor parteneriate cu liniile maritime, care ne permit sa avem disponibile multiple variante de transport si spatii pe nave oricand.

LCL – Less than a Container Load


O solutie utila pentru cazurilr in care nu aveti marfa suficienta pentru a ocupa un container. Firma Pro Solution Forwarding va colecteaza si consolideaza marfurile alaturi de cele ale altor clienti, pentru a ajunge la destinatia stabilita.

FCL – Full Container Load


Marfa dumneavoastra este in siguranta cu noi in conditiile in care va punem la dispozitie orice tip de container precum si documentatia necesara.

Transport aerian


      Transport aerian - Oricare ar fi destinatia coletului dumneavoastra, noi va ajutam sa ajunga acolo in cel mai scurt timp posibil! Dispunem de solutii complete de transport aerian intern si international. Va garantam servicii de inalta performanta indiferent de ceea ce doriti sa transportam. Organizam livrari si preluari de marfuri catre si din orice aeroport din lume. Serviciul de transport aerian exista pe baza unor parteneriate cu liniile aeriene, care ne permit sa avem disponibile multiple variante de transport si spatii pe nave oricand.


Curs valutar:Harta Google:


Harta Google: